anuncis sense anim de lucre

2019-02-04
CineXIC: La escopeta nacional

Dimecres 6 de febrer de 2019, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collbanc - la Torrassa es podr veure la pellcula "La escopeta nacional".

Dirigida per Luis Garca Berlanga, el gui de la qual tamb va escriure al costat de Rafael Azcona, s considerada una de les pellcules ms rellevants i representatives del cinema espanyol, un retrat cid i morda de la classe aristocrtica, empresarial i poltica de l'poca.


Organitzada per la XIC, s una activitat oberta i gratuta per a tothom.


SINOPSI: Un fabricant catal de porters electrnics viatja a Madrid, acompanyat de la seva amant, per assistir a una cacera que ell mateix ha organitzat. El que pretn s relacionar-se amb gent de l'alta societat espanyola per promocionar el seu negoci. En la finca del marqus de Leguineche coneix a diversos personatges i viu multitud de situacions absurdes i irracionals.

No us perdeu aquesta cinta de culte que enguany compleix 40 anys!


--

 

agenda d'activitats
01
gen

veure més actes programats
taulell d'anuncis sense ànim de lucre

01/01/1970
separacio
veure tots els anuncis del taulell
-

centre cultural collblanc-la torrassa presenta la XIC

noticies d'última hora!
Festa fi de curs de la XIC

2019-06-17

Ja tenim aqu de nou l'estiu i les activitats de la XIC es prenen unes vacances. Per celebrar l'esdeveniment el proper (+)


21 Mercat d'Intercanvi de Collblanc - la Torrassa

2019-05-24

Dissabte 1 de juny de 2019, d'11 a 14 hores, tindr lloc el 21 Mercat d'Intercanvi orga (+)
XIC C/ Mare de Déu dels desemparats, 87. 08904 L'Hospitalet de Llobregat    |   taulell d'anuncis | agenda | noticies | racó de... | àlbum de fotos | rss 
Aquest web és una propostaCENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA, Mare de Déu dels Desemparats, 87 de L'Hospitalet de Ll. | AVÍS LEGAL